top of page
Ontspannende pedicure

Carmen

Ik ben Carmen Baars-Faber, eigenaresse van pedicure1518.

Ik heet u van harte welkom op mijn website.

Mijn verhaal

Mensen lopen gemiddeld 4000 tot 6000 stappen per dag. Uw voeten hebben dagelijks dus heel wat te verduren. Het is daarom belangrijk om uw voeten goed te verwennen en te verzorgen. Door regelmatig aandacht te besteden aan de verzorging van uw voeten, blijven ze ook zo lang mogelijk in goede conditie. Pedicure1518 zorgt ervoor dat uw voeten helemaal in de watten worden gelegd, eventuele klachten pijnloos worden verholpen én dat u weer met mooie, verzorgde voeten op pad kan.    

 

Ik voer mijn werk met veel passie en plezier uit. Ik ben ambulant pedicure, oftewel als pedicure kom ik bij u thuis. Ik neem al mijn benodigde, professionele apparatuur mee om de behandeling op een vakkundige manier uit te voeren. Ik ben werkzaam in de regio Voorne-Putten.

 

Na een pedicurebehandeling zien de voeten er weer schoon, mooi, zacht en fris uit. Natuurlijk zorg ik er niet alleen voor dat de voeten er weer mooi uit zien, maar ook dat eventuele klachten verholpen worden. Likdoorns, kalknagels of ingegroeide teennagels kunnen soms erg pijnlijk zijn. Het is mijn doel om deze behandelingen vakkundig en pijnloos uit te voeren. Ik behandel de voeten op een professionele manier en zal daarom (opkomende) problemen en aandoeningen direct herkennen en verhelpen.

 

Tijdens mijn behandelingen staan zorgvuldigheid, kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht centraal. Daarnaast zal ik ten alle tijden een eerlijk advies uitspreken betreft uw voeten. De voeten worden met liefde behandelt en na de behandeling zult u merken dat u geen last meer heeft van pijnlijke klachten. Ik bied het ultieme voeten verwenmoment aan.

 

Om een afspraak te maken kunt u terecht op mijn website onder het kopje: afspraak maken. En wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

 

Vriendelijke groet,

Carmen

bottom of page